Nálunk ragadós a jó kedv! Élvezzük, amit csinálunk, és ez meg is látszik rajtunk, mindig mosolygunk. Térj be hozzánk, ha szeretnél felüdülni és elvárod a megbízható, minőségi munkát!
Nem kell a parkolás miatt aggódnod. Nálunk mindig találsz helyet, hogy nyugodtan intézhesd velünk a dolgaidat.
Jó tudnod, hogy állatbolondok vagyunk! Ha négylábú kedvenceddel érkezel, mi őt is szeretettel és egy tál vízzel fogadjuk.
Minden út a Dekorsprinthez vezet! Legyen szó országútról, főútról, mellékútról, gyalogösvényről vagy kerékpárútról, minden idehoz. Hozzánk, a megbízható csapathoz, akik a lehető legjobbat kínáljuk neked mindenből. És mi több, házhozszállítást is vállalunk.
  • 7632 Pécs, Táncsics Mihály u. 70.
  • Tel./Fax: 72/325-345
  • M: 70/4157440
  • info@dekorsprint.hu
  • Nyitva tartás: H-P: 8-17

Elnyert pályázatok

Elnyert pályázatok

"Nyomtató a komplex szolgáltatásért"
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ>> www.magzrt.hu

Nyertes pályázat

"Élettel teli színek azonnal"
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ>> www.magzrt.hu

A projekt keretében a Digitprint Kft. 4 éve töretlen fejlődésének felgyorsítása valósul meg a megfelelő minőségű nyomdatechnika alkalmazásával, ami egyrészt a szolgáltatási palettát, másrészt a szolgáltatási színvonalat javítja, egyes területeken alapvetően megváltoztatja. Az érintett nyomógép egyedi fejlesztést követően idén került kereskedelmi forgalomba, jellemzője, hogy egyéni testre szabásra van lehetőség, így a vállalkozás igényeihez lehet egyedileg kialakítani. Kiemelendő jellemzői: - A digitális és kreatív papírok mellett a nyomdai ofszet papírok nyomtatására is tökéletesen alkalmas. Ennek gyakorlati megvalósulása a kétoldalas színes névjegykártya, mely lassan a megrendelők részéről alapvető igény alacsony példányszám esetén is. - Az eszköz képes a nyomatokat megszemélyesíteni adott adatlista alapján. Így a nyomdai költségtöredéke mellett képes a kiemelkedő minőség nyújtására.
A piacon található termékek közül ez kiemelkedő jellemző, mivel az átlagos teljesítmény csak a fele.  Az eszköz rendelkezik spektofotométerrel, ami a megfelelő színminőség biztosítását szolgálja. A színkiegyenlítés eredményeként a digitális módon megjelentett színek papíralapon is megjeleníthető eltérés nélkül.

Nyertes pályázatunk fekete-fehéren

"Feketén fehéren"
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ>> www.magzrt.hu

A projekt a tervezett mûszaki tartalom mellett valósult meg. A beszerzésre kerül vasalógép új lehetõségeket nyitott a kiegészítõ marketing termékek dekorációja területén mely létjogosultságát az üzembehelyezést követõ megrendelésszám is folyamatosan igazol. A megfelelõ méretû és környezetbarát üzemeltetésû nyomtató az egyedi vezérléssel képes az optimális nyomtatási terhelés és nyomtatási sor kialakítására. Így a nyomtatási feladatok közötti átállás zökkenõmentesebbé vált és az adott nyomtatási feladatok összes idõigénye releváns módon csökkent. A megfelelõ vezérlés a hulladékmennyiséget is a minimumra csökkenti, továbbá megfelelõ gyakorlatot követõen könnyebbé teszi a kezelést a munkavállalók számára is. A beszerzésre került másik PC mérete és tulajdonságai alapján képes a nagy méretû arculattervezési anyagok kezelésére. A projekt összköltsége 13.516.800 Ft volt, melyhez vállalkozásunk 5.406.720 Ft támogatást kapott.

Jól nyomjuk - Dekorsprint

Dekorsprint

A kicsitől a nagyig, a kevéstől a sokig, a hagyományostól az egyediig, az egyszerűtől a lehetetlenig, Ránk mindenben számíthatsz. Mi mindent megoldunk. Mi jól nyomjuk!