Nálunk ragadós a jó kedv! Élvezzük, amit csinálunk, és ez meg is látszik rajtunk, mindig mosolygunk. Térj be hozzánk, ha szeretnél felüdülni és elvárod a megbízható, minőségi munkát!
Nem kell a parkolás miatt aggódnod. Nálunk mindig találsz helyet, hogy nyugodtan intézhesd velünk a dolgaidat.
Jó tudnod, hogy állatbolondok vagyunk! Ha négylábú kedvenceddel érkezel, mi őt is szeretettel és egy tál vízzel fogadjuk.
Minden út a Dekorsprinthez vezet! Legyen szó országútról, főútról, mellékútról, gyalogösvényről vagy kerékpárútról, minden idehoz. Hozzánk, a megbízható csapathoz, akik a lehető legjobbat kínáljuk neked mindenből. És mi több, házhozszállítást is vállalunk.
  • 7632 Pécs, Táncsics Mihály u. 70.
  • Tel./Fax: 72/325-345
  • M: 70/4157440
  • info@dekorsprint.hu
  • Nyitva tartás: H-P: 8-17
A Dekorsprint Pécs szolgáltatásai

Kiadványszerkesztés, grafikai tervezés

Tervezünk, illusztrálunk, kiadványt szerkesztünk, tördelünk, és nyomdai munkát végzünk. Mindezt olyan formában, amilyenben Te megálmodod! Legyen szó meghívóról, szórólapról, brosúráról, céges nyomtatványról, kiadványról, kártyáról… folytassuk még? :) Reméljük ennyi elég ahhoz, hogy meggyőzzünk.

Jól nyomjuk - Dekorsprint

Dekorsprint

A kicsitől a nagyig, a kevéstől a sokig, a hagyományostól az egyediig, az egyszerűtől a lehetetlenig, Ránk mindenben számíthatsz. Mi mindent megoldunk. Mi jól nyomjuk!