Nálunk ragadós a jó kedv! Élvezzük, amit csinálunk, és ez meg is látszik rajtunk, mindig mosolygunk. Térj be hozzánk, ha szeretnél felüdülni és elvárod a megbízható, minőségi munkát!
Nem kell a parkolás miatt aggódnod. Nálunk mindig találsz helyet, hogy nyugodtan intézhesd velünk a dolgaidat.
Jó tudnod, hogy állatbolondok vagyunk! Ha négylábú kedvenceddel érkezel, mi őt is szeretettel és egy tál vízzel fogadjuk.
Minden út a Dekorsprinthez vezet! Legyen szó országútról, főútról, mellékútról, gyalogösvényről vagy kerékpárútról, minden idehoz. Hozzánk, a megbízható csapathoz, akik a lehető legjobbat kínáljuk neked mindenből. És mi több, házhozszállítást is vállalunk.
  • 7632 Pécs, Táncsics Mihály u. 70.
  • Tel./Fax: 72/325-345
  • M: 70/4157440
  • info@dekorsprint.hu
  • Nyitva tartás: H-P: 8-17
A Dekorsprint Pécs szolgáltatásai

Kötészet és csomagolás

Ha nálunk kötteted be a szakdogát, akkor már nyert ügyed van, gyorsak és pontosak vagyunk, akár egy órán belül is vállaljuk! Rajtunk nem fog múlni a diplomád. Aztán a szakdoga után is válassz minket, mert például határidőnapló és jegyzetfüzet kötészettel, díszdobozok készítésével és csomagolással is foglalkozunk.

Jól nyomjuk - Dekorsprint

Dekorsprint

A kicsitől a nagyig, a kevéstől a sokig, a hagyományostól az egyediig, az egyszerűtől a lehetetlenig, Ránk mindenben számíthatsz. Mi mindent megoldunk. Mi jól nyomjuk!